alsput Hotel café restaurant taverne traiteur

 

Geef hier een uitgebreide beschrijving over je zaak.

 
TRAITEURLIJST GELDIG VANAF 14 MAART 2020
      Aantal Totaal
Koude voorgerechten *        
Tomaat met grijze garnalen (1 stuk) € 12,50   x …… = ……………
Breughelham met meloen of kiwi € 10,50   x …… = ……………
Noorse zalm met z’n garniture € 12,50   x …… = ……………
Warme voorgerechten  *        
Dagsoep (1 pers / 1 liter) € 4,00 € 8,00 x …… = ……………
Kaaskroketten € 10,00   x …… = ……………
Zeetongrolletjes in fijne groentensaus € 15,00   x …… = ……………
Scampi’s van het huis  € 13,50   x …… = ……………
         
Hoofdgerechten **        
Vlees        
Steak met sla en rauwkost (200gr / 300gr) € 14,90 € 18,40 x …… = ……………
Steak peper (200gr / 300gr) € 16,90 € 20,40 x …… = ……………
Entrecote met salade (min.  2 pers)        
(± 350 / ± 450 gr p.p.) € 20,5 p.p. € 24,7 p.p. x …… = ……………
Ossehaas met sla (min. 2 pers)        
(± 200 / ± 300 gr p.p.) € 24,5 p.p. € 28,7 p.p. x …… = ……………
Lamsbout met gebraiseerde witloof of sla  € 20,90   x …… = ……………
2 pensen met appelmoes of sla € 13,00   x …… = ……………
Alsputse  karbonades met kriek boon € 12,50   x …… = ……………
Gegratineerde witloof  € 14,90   x …… = ……………
         
Vis        
Pladijsfilet met mosterdsaus € 19,90   x …… = ……………
Normandische zeetongrolletjes € 30,90   x …… = ……………
Paling in’t groen € 28,90   x …… = ……………
Tomaat garnaal met grijze garnalen (2stuks) € 21,50   x …… = ……………
         
Nagerechten        
Chocoladeschuim € 4,00   x …… = ……………
Pannenkoeken (per 5 stuks) € 6,00   x …… = ……………
         
* Voorgerechten worden geleverd met broodjes en boter      
** Hoofdgerechten worden geleverd met frietjes of puree of krielaardappelen  
portie friet klein/groot €2,00/3,00    
saus mayonaise, coctail, pickles, mosterds….. € 0,50      
stokbrood ham en kaas 3,5      
stokbrood greookte zalm 4,5